ZAALSPORTEN

 

Ben je op zoek naar een zaal voor bepaalde sporten? Wil je een uur zaalvoetballen, een zaalvoetbaltoernooi spelen, zaalhockey spelen of misschien een ander sportevenement organiseren met zaal als ondergrond? Je bent aan het juist adres in onze zaal in Raamsdonksveer. Vlakbij knooppunt Hooipolder (snelwegkruispunt A27 en de A59) ligt onze mooie locatie met indoor zaalsport mogelijkheden, indoor kunstgras en zelfs een indoor beach. Of je nu ver uit de omgeving woont, uit Vlijmen, Oosterhout of Breda komt. We hebben voor ieder wat wils en zijn zo al een jarenlange partner in sport.

Heb je interesse in 1 van onze sporten? Bel, mail of WhatsApp ons voor de beschikbaarheid. Heb je binnenkort een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of kinderfeestje? We hebben diverse mogelijkheden en komen graag in contact om de mogelijkheden te bespreken. Bel, sms of WhatsApp ons op 0611306947. Ook hebben we een gezellige kantine om voor, tijdens of na het sporten even bij te komen. Iedereen is van harte welkom om even bij te komen en zo te genieten van alle sporten. Live of op TV. We zien je graag op de Parklaan nummer 1 in Raamsdonksveer.

INFORMATIE

  • € neem contact op voor de tarieven per uur
  • 1 veld beschikbaar
  • Verschillende sporten mogelijk
 
NEEM CONTACT OP VOOR DE BESCHIKBAARHEID
 
AGENDA
VOLG ONS!
BESCHIKBAARHEID CHECKEN? BEL, APP OF SMS NAAR 0611306947
VEELGESTELDE VRAGEN ZAALSPORTEN
 
+ Welke schoenen moet ik aan bij de zaalsporten?

Het is belangrijk om geen buitenschoenen te dragen en/of geen schoenen met zwarte zolen. Gebruik speciale zaalsport schoenen of gymschoenen.

 
+ Kunnen we ook een toernooi organiseren?

Natuurlijk is het ook mogelijk om een toernooi te organiseren. Je kunt de zaal bijvoorbeeld een hele dag reserveren. Zo heb je alle tijd om een toernooi te spelen.

+ Wat is de beste duur voor zaalsport?

Er zijn verschillende sporten mogelijk in de zaal. Hierdoor hangt het af van de sport. Een uur zaalvoetbal is bijvoorbeeld intensief en een uur zaalhockey uiteraard ook. Ga je trainen kies dan zoals de meeste bezoekers voor 1,5 a 2 uur zodat je in alle rust kunt trainen.

 
+ Kunnen we zaalsporten combineren met een uitje?

We hebben diverse (sportieve) uitjes bij Parkzicht Raamsdonksveer. In combinatie met zaalsporten (of niet) zijn er veel mogelijkheden. Wat te denken van bijvoorbeeld een zaalsport te combineren met een buffet?

+ Kun je ook douchen op jullie locatie?

Onze accommodatie beschikt over voldoende douches en kleedkamers met warme douches. Je kunt dus na het sporten rustig en warm douchen om zo weer fris onze kantine in te duiken.

 
+ Ik wil het veld huren…wat nu?

Neem direct contact met ons op via het nummer 0611306947 en je hoort vrijwel direct de beschikbaarheid. Wanneer we een geschikte datum en tijd hebben gevonden reserveren we het veld voor je!