VERHUUR ACTIVITEITEN

 

indoorsoccerHeb je binnenkort een activiteit op het programma staan? Familieuitje, bedrijfsuitje of een andere activiteit die je zelf wil organiseren. Van sportdag tot compleet verzorgde activiteit. Wil je iets creatief om een bijzondere dag neer te zetten? Maak dan gebruik van onze verhuur mogelijkheden. Wat te denken van bumpbal? Je kruipt in een doorzichtige bal waarna je het met je medespelers opneemt tegen elkaar. Door elkaar weg te “bouncen” krijg je ruimte op het veld om dat belangrijke doelpunt te maken. Maar ook heeft Parkzicht Raamsdonksveer vele andere mogelijkheden. Beachsoccer en/of volleybal toernooi organiseren? Huur onze beachsoccer doelen, vlaggen, lijnen en/of volleybal netten. Liever een dag vol strijd? Huur dan onze archery materialen. Deze nieuwe rage daagt je uit om in teams met elkaar te strijden en elkaar raak te schieten. Er zal geschoten worden met foampijlen. Bij dit spel krijg je maskers, meerdere pijlen en een boog. Voel je voor even een echte Robin Hood. Ben jij er klaar voor? We komen graag in contact om te kijken naar de verschillende wensen en de mogelijkheden.

Let op: de spullen kunnen worden afgehaald of gebracht

Onze locatie ligt ideaal bij het snelwegkruispunt de A27 en A59 (Hooipolder). Met een ruime parkeerplaats met meer dan 80 plaatsen is parkeren ook geen enkel probleem. Heeft u dus een bedrijfsuitje op het programma staan neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Bel, sms of WhatsApp ons op 0611306947.

Graag tot ziens bij Parkzicht Raamsdonksveer aan Parklaan 1 in Raamsdonksveer.

INFORMATIE

  • € in overleg
  • Verschillende mogelijkheden
  • Bezorgen of afhalen
 
NEEM CONTACT OP VOOR DE BESCHIKBAARHEID
 

VOORBEELD VAN EEN BEDRIJFSUITJE

AGENDA
VOLG ONS!
BESCHIKBAARHEID CHECKEN? BEL, APP OF SMS NAAR 0611306947
VEELGESTELDE VRAGEN BEDRIJFSUITJE RAAMSDONKSVEER
 
+ Welke schoenen moet ik aan tijdens een bedrijfsuitje?

In de zaal gebruik je schoenen zonder donkere zool. Op het kunstgras veld bijvoorbeeld hockey, voetbal of zaalschoenen. Op het strand kun je met blote voeten spelen.

 
+ Kunnen we ook een toernooi organiseren?

Natuurlijk is het ook mogelijk om een toernooi te organiseren. Je kunt het veldje bijvoorbeeld een hele dag reserveren. Zo heb je alle tijd om een toernooi te spelen.

+ Wat is de beste duur voor een bedrijfsuitje?

Dit kunnen we in overleg uiteraard bespreken. Spelen we korte partijen, iets langer of wisselen we het af met een vergadering die je vooraf, tijdens of na het sporten wilt houden? Alles is hierbij mogelijk.

 
+ Hoe zijn de faciliteiten zoals parkeren en douchen?

Parkeren is geen enkel probleem. We hebben veel ruimte voor de deur waardoor je makkelijk kunt parkeren. Ook hebben we verschillende kleedkamers met verschillende douches waardoor je makkelijk gescheiden kunt douchen.

+ Met hoeveel spelers speel je de games?

De meeste bezoekers kiezen bij de verschillende spelen voor 4 tegen 4 of 5 tegen 5 spelers. Bij 5 tegen 5 is er uiteraard 1 keeper. Wil je liever iets anders? Geen enkel probleem. Kies bijvoorbeeld voor een bootcamp Oosterhout en omgeving bedrijfsuitje of contact ons om samen te kijken naar een ideale invulling. Naast onze eigen bedrijfsuitjes werken we ook met goede bedrijfsuitje partners voor andere opties.

 
+ Ik heb interesse…wat nu?

Neem direct contact met ons op via het nummer 0611306947 en je hoort vrijwel direct de beschikbaarheid. Wanneer we een geschikte datum en tijd hebben gevonden reserveren we alles voor je en maken we er een onvergetelijke bedrijfsuitje van.