INDOOR SOCCER

 

indoorsoccerIndoor soccer is de snelle variant van een prachtige pot voetbal. Je spelt indoor soccer 5 tegen 5 (4 tegen 4 is ook mogelijk) op een kunstgras veld van ongeveer 30 bij 15 meter. Om ervoor te zorgen dat de snelheid van dit verslavende spelletje erin blijft zitten zijn de velden omheind met boarding en netten waardoor de bal nooit uit zal gaan. De enige mogelijkheid is dus rustig combineren of een goal maken om bij te kunnen komen. Ben je op zoek naar een indoor soccer baan dan ben je bij sportsentertainment in Raamsdonksveer aan het goede adres. Onze locatie ligt ideaal gelegen vlakbij het snelwegkruispunt van de A27 en A59. Of je dus nu op zoek bent naar indoor soccer en je woont in Vlijmen, Waalwijk, Oosterhout, Breda of andere steden binnen enkele minuten na het verlaten van de snelweg ben je al bij onze locatie. Indoor soccer Raamsdonksveer is een ideale uitvalsbasis voor een lekker potje indoor soccer. Het spelletje indoor Soccer is leuk, snel, dynamisch en goed voor conditie. Bel, mail of whatsapp ons voor de beschikbaarheid.

Heeft u een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of kinderfeestje? We hebben diverse mogelijkheden en komen graag in contact om de mogelijkheden te bespreken. Bel, sms of WhatsApp ons op 0611306947. We nodigen iedereen van harte uit in onze gezellige kantine. Of dit nu voor het sporten, na het sporten of gewoon voor het nuttigen van een drankje en de gezelligheid is, iedereen is van harte welkom. Kijk naar de wekelijkse competities of drink een drankje tijdens het kijken van sporten live op TV.

Graag tot ziens bij Parkzicht Raamsdonksveer aan Parklaan 1 in Raamsdonksveer.

INFORMATIE

  • € 40,- per uur (per veld)
  • 2 velden beschikbaar
  • 5 tegen 5
 
NEEM CONTACT OP VOOR DE BESCHIKBAARHEID
 
AGENDA
VOLG ONS!
BESCHIKBAARHEID CHECKEN? BEL, APP OF SMS NAAR 0611306947
VEELGESTELDE VRAGEN INDOOR SOCCER
 
+ Welke schoenen moet ik aan op het indoor soccer veld?

Je kunt op verschillende schoenen spelen. De meeste bezoekers kiezen voor voetbalschoenen met plastic noppen, zaalvoetbal schoenen (let op dit kan wel glad zijn soms) of kunstgras schoenen.

 
+ Kunnen we ook een toernooi organiseren?

Natuurlijk is het ook mogelijk om een toernooi te organiseren. Je kunt het veldje bijvoorbeeld een hele dag reserveren. Zo heb je alle tijd om een toernooi te spelen.

+ Wat is de beste duur voor indoor soccer?

Omdat de bal niet uitgaat is indoor soccer erg intensief. De meeste bezoekers kiezen voor een uur indoor soccer. Heb je een training of speel je met meerdere teams? Kies van net als veel andere bezoekers voor 1,5 a 2 uur indoor soccer.

 
+ Kunnen we indoor soccer combineren met een uitje?

We hebben diverse (sportieve) uitjes bij Parkzicht Raamsdonksveer. In combinatie met indoor soccer (of niet) zijn er veel mogelijkheden. Wat te denken van bijvoorbeeld het spannende bumperbal?

+ Met hoeveel spelers speel je indoor soccer?

De meeste bezoekers kiezen bij indoor soccer voor 4 tegen 4 of 5 tegen 5 spelers. Bij 5 tegen 5 is er uiteraard 1 keeper. Omdat de bal zoals eerder genoemd niet uit gaat zul je al snel merken dat dit een mooi aantal is.

 
+ Ik wil het veld huren…wat nu?

Neem direct contact met ons op via het nummer 0611306947 en je hoort vrijwel direct de beschikbaarheid. Wanneer we een geschikte datum en tijd hebben gevonden reserveren we het veld voor je!