INDOOR BEACH

 

Indoor beach sporten spelen? Het veld of de zaal inruilen voor het strand? Waan je even op de stranden van Rio door een heerlijk beach sport te spelen. Op onze indoor beachsoccer locatie in Raamsdonksveer (op een paar minuten van de A58 en A27) vlakbij Oosterhout en Breda kun je helemaal losgaan. Of je kiest voor prachtige rally’s op het zware zand, vliegende reddingen tijdens een potje indoor beachsoccer, zweven tijdens beachtennis of wellicht wel een omhaal tijdens beach voetvolley. Of misschien heb je een andere beach sporten die je op deze ruime velden kunt uitoefenen? Indoor beach Parkzicht Raamsdonksveer is 1 van de weinige plaatsen in Nederland waar je indoor kunt genieten van sporten op het zand. Het is dan ook niet gek dat diverse sporters al jaren kiezen om tijdens natte of koude maanden onze locatie en velden te gebruiken. We verwelkomen je dan ook graag op onze indoor beachveld in Raamsdonksveer. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Bel, mail of whatsapp ons voor de beschikbaarheid.

Heeft u een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of kinderfeestje? We hebben diverse mogelijkheden en komen graag in contact om de mogelijkheden te bespreken. Bel, sms of WhatsApp ons op 0611306947. Ook nodigen we iedereen van harte uit in onze gezellige kantine. Of dit nu voor het sporten, na het sporten of gewoon voor het nuttigen van een drankje en de gezelligheid is, iedereen is van harte welkom. Kijk naar de wekelijkse competities of drink een drankje tijdens het kijken van sporten live op TV.

Graag tot ziens bij indoor beach Parkzicht Raamsdonksveer aan Parklaan 1 in Raamsdonksveer.

INFORMATIE

  • € verschillende tarieven per uur
  • Verschillende mogelijkheden (netten en goals aanwezig)
  • Diverse samenstellingen
 
NEEM CONTACT OP VOOR DE BESCHIKBAARHEID
 
AGENDA
VOLG ONS!
BESCHIKBAARHEID CHECKEN? BEL, APP OF SMS NAAR 0611306947
VEELGESTELDE VRAGEN INDOOR BEACH
 
+ Zijn er de juiste volleybal netten aanwezig?

Uiteraard beschikt het indoor beach veld Raamsdonksveer over de juiste netten. Deze zijn eventueel aan te passen naar wens mocht je hier andere wensen in hebben.

 
+ Kunnen we ook een toernooi organiseren?

Natuurlijk is het ook mogelijk om een toernooi te organiseren. Je kunt het veldje bijvoorbeeld een hele dag reserveren. Zo heb je alle tijd om een toernooi te spelen.

+ Wat is de beste duur voor beach sporten?

Sporten op het zand is erg intensief. De meeste bezoekers kiezen voor een uur voor hun beachsport. Heb je een training of speel je met meerdere teams? Kies van net als veel andere bezoekers voor 1,5 a 2 uur indoor beach sporten.

 
+ Kunnen we indoor soccer combineren met een uitje?

We hebben diverse (sportieve) uitjes bij Parkzicht Raamsdonksveer. In combinatie met indoor beach sporten (of niet) zijn er veel mogelijkheden. Wat te denken van bijvoorbeeld een spannend beach sporten toernooi?

+ Met hoeveel spelers speel je indoor beach sporten?

De meeste bezoekers kiezen bij indoor beach sporten voor 2 tegen 2 of soms voor 3 tegen 3 spelers. Soms zijn er ook 3 teams in totaal aanwezig omdat het zand natuurlijk veel van je vraagt. Op deze manier kun je dan ook switchen en tussendoor rust nemen om even bij te komen.

 
+ Ik wil het veld huren…wat nu?

Neem direct contact met ons op via het nummer 0611306947 en je hoort vrijwel direct de beschikbaarheid. Wanneer we een geschikte datum en tijd hebben gevonden reserveren we het veld voor je!