BEDRIJFSUITJE RAAMSDONKSVEER

 

indoorsoccerHeb je binnenkort een bedrijfsuitje in of dichtbij Raamsdonksveer op het programma staan? Dan is Parkzicht Raamsdonksveer een ideale plaats voor je bedrijfsuitje Raamsdonksveer. Er zijn zoveel sportieve mogelijkheden binnen ons complex. Wat te denken van een uur bumpbal? Je kruipt in een doorzichtige bal waarna je het met 4 medespelers opneemt tegen je collega’s. Door elkaar weg te “bouncen” krijg je ruimte op het veld om dat belangrijke doelpunt te maken. Maar ook heeft Parkzicht Raamsdonksveer vele andere mogelijkheden. Wat te denken van een beachgame toernooi met tussendoor een vergadering in een voetbalkantine? Of op het veld zelf? Of wellicht een toernooi op verschillende ondergronden waarbij je indoor soccer speelt, beachgames, zaalsport en tussendoor een potje darten? Er is zoveel mogelijk. We komen graag in contact om te kijken naar de verschillende wensen en de mogelijkheden.

Onze locatie ligt ideaal bij het snelwegkruispunt de A27 en A59 (Hooipolder). Met een ruime parkeerplaats met meer dan 80 plaatsen is parkeren ook geen enkel probleem. Heeft u dus een bedrijfsuitje Vlijmen, Waalwijk, Oosterhout, Breda of Raamsdonksveer zelf op het programma staan neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Bel, sms of WhatsApp ons op 0611306947.

We nodigen iedereen van harte uit in onze gezellige kantine. Of dit nu voor het sporten, na het sporten of gewoon voor het nuttigen van een drankje en de gezelligheid is, iedereen is van harte welkom. Kijk naar de wekelijkse competities of drink een drankje tijdens het kijken van sporten live op TV.

Graag tot ziens bij Parkzicht Raamsdonksveer aan Parklaan 1 in Raamsdonksveer.

INFORMATIE

  • € in overleg
  • Alle ondergronden mogelijk
  • Kantine of op de middenstip vergaderen?
 
NEEM CONTACT OP VOOR DE BESCHIKBAARHEID
 

VOORBEELD VAN EEN BEDRIJFSUITJE

AGENDA
VOLG ONS!
BESCHIKBAARHEID CHECKEN? BEL, APP OF SMS NAAR 0611306947
VEELGESTELDE VRAGEN BEDRIJFSUITJE RAAMSDONKSVEER
 
+ Welke schoenen moet ik aan tijdens een bedrijfsuitje?

In de zaal gebruik je schoenen zonder donkere zool. Op het kunstgras veld bijvoorbeeld hockey, voetbal of zaalschoenen. Op het strand kun je met blote voeten spelen.

 
+ Kunnen we ook een toernooi organiseren?

Natuurlijk is het ook mogelijk om een toernooi te organiseren. Je kunt het veldje bijvoorbeeld een hele dag reserveren. Zo heb je alle tijd om een toernooi te spelen.

+ Wat is de beste duur voor een bedrijfsuitje?

Dit kunnen we in overleg uiteraard bespreken. Spelen we korte partijen, iets langer of wisselen we het af met een vergadering die je vooraf, tijdens of na het sporten wilt houden? Alles is hierbij mogelijk.

 
+ Hoe zijn de faciliteiten zoals parkeren en douchen?

Parkeren is geen enkel probleem. We hebben veel ruimte voor de deur waardoor je makkelijk kunt parkeren. Ook hebben we verschillende kleedkamers met verschillende douches waardoor je makkelijk gescheiden kunt douchen.

+ Met hoeveel spelers speel je de games?

De meeste bezoekers kiezen bij de verschillende spelen voor 4 tegen 4 of 5 tegen 5 spelers. Bij 5 tegen 5 is er uiteraard 1 keeper. Wil je liever iets anders? Geen enkel probleem. Kies bijvoorbeeld voor een bootcamp Oosterhout en omgeving bedrijfsuitje of contact ons om samen te kijken naar een ideale invulling. Naast onze eigen bedrijfsuitjes werken we ook met goede bedrijfsuitje partners voor andere opties.

 
+ Ik heb interesse…wat nu?

Neem direct contact met ons op via het nummer 0611306947 en je hoort vrijwel direct de beschikbaarheid. Wanneer we een geschikte datum en tijd hebben gevonden reserveren we alles voor je en maken we er een onvergetelijke bedrijfsuitje van.